Alphen aan den Rijn – Vermiste jongen weer terecht

Alphen aan den Rijn – De vermiste 13-jarige Bart uit Alphen aan den Rijn is weer terecht. Medewerkers van de gemeente zagen hem maandag 8 oktober rond 14.15 uur fietsen op de Bloemhofstraat en herkenden hem van de foto die was verspreid.

De jongen vertrok ‘s ochtends op de fiets naar school. Hij voelde zich niet lekker en besloot daarom niet naar de les te gaan. Omdat hij dat aan niemand had doorgegeven, was niet duidelijk waar hij was. Daarop werd de politie ingeschakeld. Nadat een zoekactie niets had opgeleverd, werd de foto van de vermiste jongen verspreid.

Dat leidde er uiteindelijk toe dat medewerkers van de gemeente Alphen aan den Rijn hem herkenden en hem aanspraken toen hij voorbijfietste op de Bloemhofstraat. Hij bleek ongedeerd.

PijltjeMeld u aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang lokaal politienieuws!
PijltjeVolg PolitieHM op Twitter!

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.