13-jarige vermist

Alphen aan den Rijn, 08-10-2012 • De vermiste 13-jarige Bart uit Alphen aan den Rijn is weer terecht. Medewerkers van de gemeente zagen hem maandag 8 oktober rond 14.15 uur fietsen op de Bloemhofstraat en herkenden hem van de foto die was verspreid.

De jongen vertrok ’s ochtends op de fiets naar school. Hij voelde zich niet lekker en besloot daarom niet naar de les te gaan. Omdat hij dat aan niemand had doorgegeven, was niet duidelijk waar hij was. Daarop werd de politie ingeschakeld. Nadat een zoekactie niets had opgeleverd, werd de foto van de vermiste jongen verspreid.
Dat leidde er uiteindelijk toe dat medewerkers van de gemeente Alphen aan den Rijn hem herkenden en hem aanspraken toen hij voorbijfietste op de Bloemhofstraat. Hij bleek ongedeerd.

eerdere bericht:

Alphen aan den Rijn • Sinds maandagochtend 8 oktober wordt de 13-jarige Bart Valentijn uit Alphen aan den Rijn vermist. De politie maakt zich grote zorgen om zijn welzijn.

Bart is rond 07:45 uur op de fiets vertrokken vanaf zijn woning aan de Costa Ricastraat om naar zijn school aan de Kees Mustersstraat te gaan. Daar is hij nooit aangekomen. Omdat de jongen zijn mobiele telefoon niet beantwoordt, is de politie inmiddels een grootschalige zoektocht begonnen. Daarbij is ook een politiehelikopter ingezet.
Signalement
Bart is een blanke jongen van 13 jaar oud. Hij is 1.63 m lang en heeft halflang blond haar. Hij draagt een blauwe sweater met rode letters, een spijkerbroek, een blauwe winterjas met capuchon en zwart/grijze schoenen van het merk Nike. Hij rijdt op een zwarte opoefiets.

Getuigen gezocht
Heeft u Bart Valentijn op maandag 8 oktober na 07:45 uur nog gezien of weet u waar hij nu is, belt u dan met de politie in Alphen aan den Rijn via 0900-8844 of bij spoed via 112.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.