Getuigen beroving Emmalaan gezocht

Alphen aan den Rijn • De politie is op zoek naar getuigen van een poging beroving op zondag 9 september. Een 83-jarige Alphense fietste omstreeks 16.30 uur over de Emmalaan toen, ter hoogte van de Jan Nieuwenhuijzenstraat, een zilvergrijze oud model Mercedes naast haar stopte met drie inzittenden.

Een ongeveer 50-jarige vrouw met een getinte huidskleur stapte uit en probeerde met handen en voeten de weg naar het ziekenhuis te vragen. De Alphense wees de weg, maar werd vervolgens uitgebreid bedankt door de vrouw. Hierna stapte een jongeman uit de auto waarna deze de Alphense begon af te leiden, terwijl de onbekende vrouw probeerde een sieraad weg te nemen van de Alphense. Dit mislukte doordat de Alphense zich verzette en begon te gillen. De man en de vrouw stapten in de auto en reden weg richting de Hoorn.
De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. De vrouw heeft een slank postuur en zwart stijl haar in een staart. De vrouw heeft vier gouden tanden en droeg donkere kleding.

De man is getint en ongeveer 25 jaar, 1.65 m, normaal postuur, zwart stekelig haar. Hij droeg een wit overhemd met lange mouwen en een donkere broek. De man achter het stuur is ongeveer 65 jaar en heeft een gezet postuur.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.