Echte mooier wordt het niet

Dit weekend is wisselvallig aangelegd, maar dit heeft ook wel weer een mooie kant. We beginnen het weekend met veel wolken en komen er aan paar buien naar beneden, maar in de loop van de dag gaat het droger worden en gaan we de zon tussen de wolken door zien. De laatste dag van het weekend zitten we met het weer gunstig, door dat er een hogedrukgebied de storingen gaat tegen houden. De laatste dag ziet er ook droog en vrij zonnig.

Morgen is het in de ochtend zwaar bewolkt en komen er aardig wat druppels naar beneden vallen, dus een natte ochtend. In de loop van de middag gaat het droger worden en komen er wat opklaringen voor, maar geheel droog zal het niet worden. De wind gaat ook zijn best doen om blaadjes van de bomen af te krijgen, en zal vrij krachtig zijn. De maximum temperatuur zal rond de 15 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden.

Zaterdag is er in de ochtend veel bewolking waar een bui uit gaat vallen, de middag droger en komt de zon ff kijken. De maximum temperatuur zal tussen de 14 en 17 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 8 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Zondag is het wisselend bewolkt maar er zitten genoeg gaten in voor de zon. De maximum temperatuur zal tussen de 14 en 17 graden gaan worden, en de minimum temperatuur zal rond de 6 graden zijn. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidelijke richting komen.

Maandag is het een bewolkte dag, en komt er lokaal wat lichte neerslag naar beneden. De wind is matig van kracht en zal uit oostelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 13 en 16 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden.

De dagen daarna zien er ook wisselvallig uit, met geregeld buien en op sommige dagen staat er een zeer stevig windje. De maximum temperatuur zal dan ook niet veel hoger dan 16 graden gaan worden.

MVG Ronald
www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17