Herfst

Deze week laat de herfst zich goed zien, door de ene naar de andere depressie langs ons heen te sturen. De eerste dag van de week gaat er een koufront naar ons toe komen wat weer bij een depressie hoort wat dinsdag bij Schotland langs gaat. Zo zal er elke dag aardig wat wolken boven ons te zien zijn, en zal er elke dag wel neerslag uit gaan vallen. De woensdag ziet er zoals het er nu naar uit ziet erg nat uit, elke dag is de wind goed aanwezig en zal de temperatuur bijna niet meer boven de 18 graden uitgaan komen.

Maandag beginnen we wel aardig met zon en wolken, in de middag is er veel bewolking en komt er lokaal een bui voor. De maximum temperatuur zal tussen de 14 1n 16 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 8 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidelijke richting komen.

Dinsdag is een wisselend bewolkte dag en komen er een paar kleine buitjes over ons heen. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 14 en 17 graden worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden.

Woensdag is het zwaar bewolkt en komen er regelmatig buien over ons heen. De maximum temperatuur zal tussen de 15 en 18 graden worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Donderdag is het wisselend bewolkt en komen er lokaal wat buitjes voor. De maximum temperatuur zal tussen de 14 en 17 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 8 graden. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen.

Vrijdag is het wisselend bewolkt en komt er lokaal een bui voor. De maximum temperatuur zal tussen de 14 en 18 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 7 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en zal uit zuidwestelijk richting komen.

Het weekend ziet er ook wisselvallig uit, met zondag de beste papieren.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.