Nationale ouderendag in Driehoorne

Voor alle Alphense senioren organiseren het Overleg Samenwerkende Ouderenbonden en welzijnsorganisatie Participe op donderdag 4 oktober de Nationale Ouderendag. Tussen 09.00 en 10.00 uur is er, op vertoon van een toegangskaart, een inloop in De Vrienden, Uranusstraat 500, met koffie en iets lekkers. Om 10.00 uur opent de ‘50plus beurs’ haar deuren en biedt de bezoekers de mogelijkheid om bij ruim 40 stands ideeën op te doen en informatie te halen rondom het thema ‘Actief horen, zien en meedoen’.

Vanaf  12.30 uur wordt in ‘De Vrienden’ een lunch aangeboden. Vroeg in de middag volgt een optreden van ‘Gewoon Jan Smit’, gevolgd door het Viswijvenkoor Leiden. De dag wordt afgesloten met de verloting, aan de hand van het nummer op de toegangskaart, van twee goed gevulde boodschappenmanden.

Voor de inloop en de lunch bij ‘De Vrienden’ dient een toegangskaart à zes euro aangeschaft te worden. Kaarten zijn, maandag tussen 17.30 en 19.30 uur, nog verkrijgbaar in Driehoorne en, voor zover beschikbaar, op donderdag vanaf 09.00 uur bij restaurant ‘De Vrienden’. De toegang tot de beurs, van 10.00 tot 13.00 uur, is gratis.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.