wisselend weer in het weekend

Dit weekend heeft 2 verschillende dagen, de ene dag hebben we last van een depressie en de andere dag krijgen we met een deel van een hogedrukgebied te maken. De eerste dag van het weekend komt er een depressie  langs ons heen die gaat veel wolken en in de ochtend de meesten neerslag geven. Wel komt er dan een frissere wind te staan. De tweede dag hebben we te maken met een stuk hogedrukgebied wat bij de Azoren vandaan komt, dat geeft bij ons droog weer en komt de zon best vaak tussen de wolken door.

Morgen is het een wisselend bewolkte dag, waar lokaal een bui uit gaat vallen. de maximum temperatuur zal tussen de 14 en 16 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 9 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Zaterdag komt er een storing over ons heen en die geeft veel wolken en komen er een paar buien over ons heen. De maximum temperatuur zal tussen de 15 en 18 graden worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 9 graden. De wind is matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Zondag is het een wisselend bewolkte dag met aardige zonnige periodes, lokaal kan er nog een spetter naar beneden komen. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 7 graden.

Maandag is er vrij veel bewolking, en komt er lokaal een buitje voor. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 7 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

De dagen daarna zien er ook nog wisselvallig uit.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.