Stroopwafelverkopers aagehouden

Woensdag 26 september heeft de politie twee jongens aangehouden die worden verdacht van oplichting. In omgeving van het Weteringpark hadden zij huis-aan-huis stroopwafels verkocht, zogenaamd voor een goed doel. Een derde verdachte werd later aangehouden.
Rond 18.15 uur verkochten twee 14-jarige jongens uit Gouda stroopwafels aan de Kotter, maar zij bleken hier geen vergunning voor te hebben. Wel konden zij de buurtbewoners een brief overhandigen met informatie over een stichting en hadden beide jongens een naambordje opgespeld. Een alerte melder vertrouwde het toch niet helemaal en belde de politie.
De politie ging in gesprek met de twee jongens, die zonder vergunning aan het venten waren. Zij werkten in opdracht van een 22-jarige man uit Gouda. Alle drie de verdachten zijn aangehouden. De stichting waar de jongens stroopwafels voor verkochten, heeft aangifte gedaan van oplichting. De stichting had namelijk niemand toestemming gegeven voor een inzamelingsactie.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.