Muziekfabriek zoekt violisten

De MuziekFabriek uit Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met het Zeister Kamerkoor twee concerten met de titel ‘Allerzielen’. Voor het projectorkest worden nog enkele gevorderde violisten en altviolisten gezocht. De concerten vinden plaats op vrijdagavond 2 november in Zeist en op zaterdagavond 3 november in de Oudshoornsekerk in Alphen aan den Rijn.

Rond het thema ‘Allerzielen’ is een programma samengesteld rond herinneren, herdenken en troost. Onder andere het wereldberoemde Requiem van Fauré, Pavane pour une enfante defunte van Ravel en Jesu meine Freude van Mendelssohn zullen tijdens de concerten klinken.
Onder leiding van de Alphense dirigent Gerhart Drijvers wordt het programma in enkele repetities ingestudeerd. Repetities zijn gepland tussen vanaf 12 oktober op weekenddagen. Gevorderde strijkers en conservatoriumstudenten kunnen voor meer informatie contact opnemen via info@stichtingdemuziekfabriek.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.