Pinpas afhandeig gemaakt met babbeltruc

Alphen aan den Rijn • Zaterdag 22 september is tijdens het pinnen omstreeks 10.30 uur op de Van Nesstraat middels een babbeltruc en afleiden een pinpas afhandig gemaakt van een man.
De man werd aan de praat gehouden door een andere man van mogelijk Oost-Europese afkomst, terwijl zijn echtgenote door een vrouw van, eveneens, Oost-Europese afkomst werd aangesproken. Niet veel later bleek dat er al een transactie met de gestolen pinpas had plaatsgevonden.
Tijdens dit incident kwamen meerdere mensen aangelopen bij de automaat om te pinnen. Mogelijk zijn deze personen getuigen en hebben zij informatie over de verdachte personen. De getuigen worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.