wisselvallig weer

In deze week wordt ons weer voor een groot gedeelte bepaald door een depressie die een rondje draait om haar eigen as heen. Wij krijgen dus te maken met veel wolken en buien, en daar kunnen best stevige buien bij zitten. Tijdens sommige buien kunnen onweer en windstoten voor komen, maar de zon gaan we gelukkig ook nog wel zien. Voor de eerste dagen hebben we goed wisselvallig weer met veel wolken en buien. Richting het weekend gaat wat droger worden.

Maandag is het in de ochtend wisselend bewolkt en een enkele bui, de middag is het geheel bewolkt en komen er regelmatig buien over waar onweer en windstoten bij kunnen zitten. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en zal eerst uit zuidoostelijke richting komen en later gaan draaien naar zuidwestelijke richting.

Dinsdag is het goed bewolkt en komen er lokaal buien over ons heen. De maximum temperatuur zal tussen de 15 en 18 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidelijke richting komen.

Woensdag zwaar bewolkt en komen er de gehele dag buien over ons heen. De wind is matig van kracht en zal uit zuidelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden.

Donderdag is er vrij veel bewolking en komt er lokaal nog een buitje over. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur zal rond de 8 graden gaan worden.

Vrijdag is het wisselend bewolkt en komen er wat lichte buitjes over ons heen. De maximum temperatuur zal tussen de 15 en 18 graden gaan worden en de minimum temperatuur zal rond de 9 graden zijn. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidoostelijke richting gaan komen.

De dag daarna zien er licht wisselvallig uit.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.