een redelijk weekend

Het weekend ziet er redelijk uit. Door dat er een deel van een hogedrukgebied naar ons toe komt krijgen wij met minder buien te maken. Zaterdag hebben we nog wel wat buien, maar een stuk minder dan afgelopen dagen. De zondag ziet er overdag zo goed als droog uit, maar in de avond nemen de buien kansen weer toe. De temperatuur zal in het weekend weer langzaam omhoog gaan.

Morgen is het wisselend bewolkt en zal de zon niet echt veel ruimten hebben om zich te laten zien. De maximum temperatuur zal tussen 15 en 18 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 8 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting komen

Zaterdag is het wisselend bewolkt en komen er nog een paar kleine buitjes over ons heen. De maximum temperatuur zal tussen de 15 en 18 gaden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 7 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit zuidoostelijke richting.

Zondag is het een wisselend bewolkte dag, en overdag zo goed als droog. De wind is matig van kracht en zal uit oostelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 8 graden.

Maandag is het bewolkt en hebben we tussen de zonnestralen ook een paar kleine buitjes. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 6 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Na het weekend gaat een lagedrukgebied bij IJsland onze kant op komen en krijgen we een vervolg op wisselvallig weer.
M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.