Jostiband geeft benefietconcert op 28 september 2012

Na het spetterende succes van vorig jaar, geeft de Jostiband ook dit jaar weer een drietal concerten in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Een van die concerten, op vrijdag 28 september, is een -inmiddels uitverkocht- benefietconcert. Ladies’ Circle 53 Het Groene Hart organiseert dit concert. Met de aanwezigheid van Burgemeester Eenhoorn en Demissionair Minister Spies belooft het een fantastische avond te worden.

Het wordt een heel bijzonder benefietconcert van de Jostiband dicht bij huis. De opbrengst van het concert gaat naar een aantal bestemmingen binnen Ipse de Bruggen, locatie Zwammerdam en naar
G-Hockey bij Hockey Club Alphen aan den Rijn. Alle orkestleden vinden het geweldig dat zij iets kunnen doen voor anderen met een verstandelijke beperking. Voor de mensen die doorgaans niet, zoals zij, in de schijnwerpers staan.

Dank aan hoofdsponsor en alle andere sponsoren
Ladies’ Circle 53 Het Groene Hart is al in het voorjaar begonnen met het werven van sponsoren. Gesterkt door de hoofdsponsor van dit benefietconcert: Schouten Olie B.V. uit Alphen aan den Rijn, kwamen de sponsoren binnen. Inmiddels hebben meer dan 50 Alphense ondernemers hun hart laten spreken en hun naam verbonden aan dit bijzondere concert.
Iedere ontvangen bijdrage, groot of klein, helpt om mensen met een verstandelijke beperking een prettiger leven te laten leiden.

Uitverkocht
De Josti’s gaan spelen voor een uitverkocht Castellum op deze avond. Dit benefietconcert wordt in samenwerking met de populaire jongens van Helemaal Top! en Gregor Bak gegeven. Voor de 2 andere concerten op zaterdag 29 september zijn nog enkele kaarten beschikbaar.
Bel voor kaarten naar 0172 642 381.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.