Getuigen aanrijding Julianabrug gezocht

Alphen aan den Rijn • De politie is op zoek naar mensen die getuige waren van een aanrijding op vrijdag 14 september op de Julianabrug.

Een 72-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn stond rond 13.45 uur stil voor een rood verkeerslicht op de Julianabrug ter hoogte van de Ambonstraat. De vrouw werd van achter aangereden door een kleine groene auto. Hierbij is schade ontstaan aan de auto van de vrouw. Het voertuig dat de schade heeft veroorzaakt is ervandoor gegaan.
Getuigen gezocht
Meerdere mensen zijn getuige geweest van de aanrijding. Deze hebben zich echter nog niet bij de politie gemeld. De politie wil graag in contact komen met deze mensen. Heeft u de aanrijding zien gebeuren of heeft u andere nuttige informatie? Bel dan de politie in Alphen aan den Rijn via 0900 – 8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.