wisselvallig weer

Deze week is het weer een komen en gaan van koufronten en depressies, zo zal elke dag weer anders gaan worden. Er zullen dagen zijn waarbij we de zon bijna niet krijgen te zien, en dagen dat we hem wel zien maar dan ook meteen weer buien over ons heen krijgen. De temperatuur gaat ook goed onderuit deze week maar zal tegen het weekend weer omhoog krabbelen. Maar echt lekker rustig weer zal het niet zijn, het blijft goed wisselvallig.

Maandag is er veel bewolking in de lucht en komen er lokaal wat kleine buitjes voor. De maximum temperatuur zal tussen de 17 en 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 8 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Dinsdag is een goed bewolkte dag, en komt er een enkele kleine bui over ons heen. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 15 en 18 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 9 graden.

Woensdag is het half bewolkt en komen er lokaal nog wat buitjes over. De maximum temperatuur zal tussen de 14 en 17 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 6 graden. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen.

Donderdag is het wisselend bewolkt en zal het zo goed als droog blijven. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 7 graden.

Vrijdag is het aardig bewolkt en komt er regelmatig een buitje over ons heen. De maximum temperatuur zal tussen de 17 en 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de7 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Voor het weekend zier het er ook wisselvallig uit.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.