Bruna zet Staatsloterijklanten in het zonnetje

20120911_155745_2

Bruna Jacobs in winkelcentrum Aarhof heeft dinsdag de winnaars van de Staatsloterij spaaraktie feestelijk verrast met bloemen, Bruna cadeaukaarten en een geheel verzorgd weekend Parijs voor twee personen.

Doordat Bruna Jacobs naar een manier zocht om haar vaste Staatsloterijspelers extra te belonen, is er uitkomst gevonden in een spaarkaart. Klanten kregen voor ieder gekocht Staatslot een stempel op de kaart. Bij drie stempels was de kaart vol, en maakte deze kans op één van de prijzen. De hoofdprijs was een geheel verzorgd weekend Parijs voor twee personen. Daarnaast maakte men ook kans op Bruna cadeaukaarten van € 25,00 en € 50,00.

“Omdat er regelmatig grote geldprijzen bij ons vallen, hebben wij een grote groep vaste Staatsloterij spelers, die iedere maand trouw een lot komen kopen. Samen met de Staatsloterij hebben we gezocht naar een manier om deze klantengroep eens een keer extra te belonen.”, aldus eigenaar Martin Jacobs. “Ik vind het leuk om eens een keer wat terug te kunnen doen voor mijn klanten !”.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.