Verdachten van drugshandel aangehouden

Alphen aan den Rijn • De politie heeft dinsdagmorgen 11 september een 30-jarige man uit Woubrugge en een 28-jarige man uit Alphen aan den Rijn aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. In hun woningen werden doorzoekingen verricht.

Bij de zoekingen werden onder meer twee vuurwapens en een groot aantal goederen aangetroffen die gerelateerd kunnen worden aan drugshandel. Behalve mobiele telefoons en laptops werd ook de auto van de 30-jarige verdachte in beslaggenomen voor verder onderzoek. In het voertuig werd drugs, gestolen kentekenplaten en inbrekerswerktuigen aangetroffen.
De verdachten zijn donderdag 13 september voorgeleid bij de rechter-commissaris.

De politie heeft vanaf februari 2012 een onderzoek ingesteld omdat zij over informatie beschikte dat de verdachten zouden handelen in harddrugs. In het onderzoek werd vastgesteld dat de verdachten in Alphen aan den Rijn en omstreken handelden in drugs. De politie doet verder onderzoek.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.