een redelijk weekend

Het weekend ziet er nog niet zo verkeerd uit. Wij profileren van een Atlantisch hogedrukgebied wat op grote hoogte een gunstige stroming geeft. Dat geeft bij ons een weekend waar bij het zo goed als droog zal blijven en dat het wisselend bewolkt is. De temperatuur zal ook iets warmer gaan worden, en zal zo rond de 20 graden zijn, maar in de zon en uit de wind is het natuurlijk veel lekkerder.

Morgen komt er een depressie langs ons heen en die gaat in de ochtend veel wolken geven waar regen uit gaat komen. In de middag en avond komen er wat opklaringen voor maar geheel droog zal het niet blijven. De wind is matig tot vrij kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal rond de 18 graden gaan worden.

Zaterdag beginnen we met veel wolken en lokaal nog een bui. In de loop van de dag gaat de zon wel steeds vaker tussen de wolken door komen en zal het zo goed als droog blijven. De maximum temperatuur zal tussen de 18 en 21 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit westelijke richting komen.

Zondag beginnen we met we aardig met wisselend bewolkt weer. In de loop van de dag worden de wolken wel steeds groter, maar veel spetters worden er niet verwacht. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 19 en 22 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden.

Maandag is er vrij veel bewolking en komt er lokaal een bui naar beneden. De maximum temperatuur zal tussen de 18 en 21 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 11 graden. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen.

De dagen daarna is vrij lastig, want het is nog niet goed te zien wat voor een richting een ex orkaan gaat doen.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.