Drugsgebruikers aangehouden

Alphen aan den Rijn • De politie heeft dinsdag 11 september in de vroege morgen een 35-jarige man uit Den Haag en een 23-jarige Leidse aangehouden na een melding van een verdachte situatie op de Jan Nieuwenhuijzenstraat waarbij een man en een vrouw in een auto werden gezien.

De man werd slapend in zijn auto op de Jan Nieuwenhuijzenstraat aangetroffen. Bij het zien van de agenten probeerde hij iets weg te stoppen onder zijn stoel. Onder de stoel werden even later zeven bolletjes cocaïne aangetroffen. Omdat er ook een vrouw in de auto was gezien hebben de agenten in de omgeving uitgekeken naar haar. Zij zat hurkend in een zijstraat waar zij werd aangehouden. De man en de vrouw, drugsgebruikers, werden meegenomen naar het bureau. Daar werden bij de fouillering van de man nog twee bolletjes heroïne aangetroffen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.