Het mooie weer gaat de kast in

De vastigheid in onze lucht gaat een stuk minder worden door de komt van oceaandepressie, s. Deze week zullen we dan ook heel ander weer gaan krijgen, de eerste dag is nog wel aardig maar de dagen daarna gaat het een stuk minder mooi weer worden. Dinsdag en woensdag zullen en last hebben van een depressie, donderdag weer iets rustiger maar vrijdag is weer een slechtere dag. De zon zien we nog wel maar een stuk minder dan dat we de wolken zullen zien. De buien zullen ons ook weten te vinden, en de temperatuur gaat ook een stuk naar beneden.

Maandag is het wisselend bewolkt met in de ochtend lokaal een buitje, de middag is het droger. De maximum temperatuur zal tussen de 20 en 24 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Dinsdag is het goed bewolkt en komen er lokaal wat buien naar beneden, de zon zullen we nog wel af en toe zien. De maximum temperatuur zal tussen de 18 en 21 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 13 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Woensdag is het zwaar bewolkt en komen er regelmatig beste buien over ons heen. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 9 graden. De wind is matig tot vrij stevig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Donderdag is een goed bewolkte dag en lokaal komt er een bui over. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 11 graden. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen.

Vrijdag is het goed bewolkt en komen er buien over ons heen. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

De dagen daarna zien er ook wisselvallig uit. Al geef ik de zondag toch op als de mooiste dag.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.