Selectiecommissie stelt beoogd griffier gemeente ABR voor aan klankbordgroep

De selectiecommissie van de drie gemeenten Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude stelt mr. P.M.H. (Paul) van Ruitenbeek (38) als de kwartiermaker en beoogd griffier voor de gemeente ABR, voor aan de klankbordgroep. De klankbordgroep, met vertegenwoordigers uit de drie raden, wordt gevraagd de drie raden te adviseren de heer Van Ruitenbeek aan te stellen.
De drie gemeenteraden zullen elk apart het besluit nemen om de heer Van Ruitenbeek aan te wijzen als kwartiermaker en beoogd griffier voor de nieuwe gemeente ABR. Dat zal zo mogelijk gebeuren in de raadsvergaderingen van 27 september aanstaande. Als de drie raden akkoord zijn, start de heer Van Ruitenbeek met ingang van 1 januari 2013 in zijn functie voor de gemeente ABR.
De heer Van Ruitenbeek heeft de afgelopen jaren als griffier gewerkt in de gemeente Houten. Daarvoor heeft hij als griffier gewerkt bij de gemeente Winsum. Hij heeft in Leiden strafrecht en civielrecht gestudeerd.
Naast zijn werkzaamheden als griffier is de heer Van Ruitenbeek actief als docent voor de Bestuursacademie NL en in het bestuur van de vereniging van griffiers.
De voorbereidingen die getroffen worden voor een goede start voor de nieuwe gemeente, ziet de heer Van Ruitenbeek als een uitdaging, waar hij graag mee aan de slag gaat. Hij kijkt uit naar de samenwerking met de drie gemeenten.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.