Kerkcafé “met het oog op 12 september”

Het Pastorale Platform 55 Р75 jarigen organiseert voor iedereen een Kerkcaf̩. Dit met het oog op de aanstaande verkiezingen voor de Tweede Kamer. Deze bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 7 september a.s. in de ontmoetingsruimte rondom de bar van de Bron. De deuren staan vanaf 20.30 uur open en rond 21.00 uur geven we het woord aan een tweetal sprekers: Martin Wijnans (Groen Links) en Koos van Arkel (ChristenUnie). Zij zullen met ons delen wat hun politieke drijfveren zijn en hoe dat hun stemgedrag bepaalt. Daarna kunnen we hen bevragen en aansluitend is er gelegenheid om daarover door te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Deze zijn, voor eigen rekening, aan de bar verkrijgbaar

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.