Een mooie weekend voor de deur

In het weekend kan de BBQ weer naar buiten, door dat er een hogedrukgebied tijdens het weekend over ons heen trekt hebben we mooi rustig nazomer weer. De zon zal goed aanwezig zijn, maar er komen ook genoeg wolken overdrijven. De temperatuur zal ook weer boven de 20 graden gaan uitkomen en op zondag kan et zelfs rond de 15 graden gaan worden. Wel neemt de kans op een bui vanaf zondag middag even toe.

Morgen is de dag wisselend bewolkt de zon gaan we best wel vaak zien. de maximum temperatuur zal rond de 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen.

Zaterdag is het een licht bewolkte dag. De maximum temperatuur zal tussen de 20 en 24 graden gaan zitten, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden. De wind komt uit zuidwestelijke richting en zal matig van kracht zijn.

Zondag is het vrij zonnig, maar in de loop van de dag gaan er wel iets meer wolken over ons heen komen en meent de kans op een buitje toe. De maximum temperatuur zal tussen de 22 en 25 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind i matig van kracht en zal uit zuidelijke richting komen.

Maandag is het wisselend bewolkt en in de loop van de dag meer kans op een bui, maar de zon heeft genoeg kans. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 20 en 24 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 13 graden.

De dagen daarna gaan er toch weer anders uitzien. De temperatuur gaat zakken en krijgen we steeds meer kans op een bui.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.