Jongetje aangereden–auto rijdt door

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding in de Marokkostraat op donderdag 30 augustus.
Daar fietste rond 13.15 uur een 11-jarig jongetje vanaf de Tanzaniastraat richting de Marokkostraat. Bij de T-kruising wilde hij rechtsaf gaan. Op dat moment kwam er van links, vanaf de Marokkostraat, een grote rode personenauto aanrijden. De bestuurder van deze auto gaf de fietser geen voorrang en botste tegen het jongetje aan, waardoor hij met fiets en al viel. Hij raakte daarbij licht gewond aan zijn been.

De bestuurder van de rode auto stopte niet, maar reed met een grote boog om de jongen heen en verdween via de Marokkostraat. Over de bestuurder van de grote rode personenauto is verder niets bekend.

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen van de aanrijding of mensen die meer kunnen vertellen over de rode personenauto of de bestuurder ervan. Heeft u informatie? Bel dan met de politie in Alphen aan den Rijn via 0900-8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.