een rustig weer deze week

Deze week hebben we een rustig weertype, dankzij een hogedrukgebied wat bij ons in de buurt lig. De meesten dagen zullen droog verlopen en zullen we de zon ook vrij vaak zien. De temperaturen liggen de eerste dagen net boven de 20 graden, na woensdag komt er minder warme lucht aan en dan zal het rond de 20 graden gaan worden. De eerste nachten kan er makkelijk wat mist gaan ontstaan, maar dat lost de volgende ochtend weer vrij snel op.

Maandag in de ochtend vrij veel bewolking, maar in de loop van de dag krijgen we meer zon. De maximum temperatuur zal tussen de 20 en 24 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden. De wind is zwak en komt uit noordelijke richting.

Dinsdag is het een vrij zonnige dag, al gaan er in de loop van de dag wel steeds meer wolken over komen. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidelijke richting gaan komen. De maximum temperatuur zal tussen de 21 en 15 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden.

Woensdag is er vrij veel bewolking maar de zon heeft genoeg plekken om er tussen door te komen. De maximum temperatuur zal tussen de 20 en 23 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 11 graden. De wind is matig en zal uit noordelijke richting komen.

Donderdag een vrij zonnige dag al komen er wel met regelmaat wolken voor bij drijven. De wind is zwak tot matig en zal uit oostelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 18 en 22 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt dan rond de 8 graden.

Vrijdag is het een licht bewolkte dag. De wind is matig en zal uit westelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 18 en 22 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 9 graden.

De dagen daarna zien er op het ogenblik mooi uit, er zal aardig wat zon zijn en de temperatuur zal weer boven de 20 graden gaan uitkomen.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.