Verdachten autoinbraak aangehouden

ZWAMMERDAM – Twee Litouwers (20 en 26 jaar) zijn in de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 augustus aangehouden op verdenking van een auto-inbraak op de Vinkebuurt.
De politie kreeg rond 04.00 uur een melding dat twee mannen een inbraak pleegden in een geparkeerde auto. Toen agenten bij die auto kwamen, waren de mannen al weg. De agenten gingen in de buurt zoeken naar de inbrekers en zagen in de bosjes een tas met inbrekerswerktuigen liggen. Iets verderop bleken twee mannen verstopt te zitten. Zij voldeden aan het signalement dat een getuige van de inbrekers had gegeven. De mannen werden aangehouden. Later werden in de bosjes ook goederen aangetroffen die uit de auto waren gestolen.

De verdachten zijn in verzekering gesteld. Onderzocht wordt of deze mannen meer op hun geweten hebben.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.