Gemeenteraadsleden op de fiets in Boskoop

Aanstaande zaterdag zal een aantal raadsleden van de gemeenteraden van Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude op de fiets op pad gaan door Boskoop. Het bezoek aan Boskoop is het derde bezoek aan wijken en kernen van de nieuwe gemeente die ontstaat na de fusie van de drie gemeenten.

Eerder zijn Alphen aan den Rijn en Rijnwoude bezocht.

Het programma staat in het teken van drie thema’s:

 • Leefbaarheid : Veilige leefomgeving en aanpak groenbeheer
 • Infrastructuur: Slappe bodemproblematiek
 • Modernisering productieareaal.

Om 9.00 uur worden de raadsleden in De Plataan ontvangen door burgemeester Rijsdijk. Vervolgens wordt een korte presentatie gegeven over het ‘Politiekeurmerk Veilige omgeving bestaande bouw’ door de heer Van der Reijken, directeur-bestuurder Trifolium Woondiensten Boskoop. Vervolgens wordt vanuit de gemeente Boskoop door de heer Adema een toelichting gegeven op het project B(l)oeiend Boskoop.

Vanaf 10.00 uur wordt door Boskoop gefietst om verschillende projecten en ontwikkelingen ‘live’ te aanschouwen. Om 12.00 uur eindigt de fietstocht bij de firma Rijnbeek (Reijerskoop 282, Boskoop) met een toelichting op de pilot Duurzaam Zuidwijk en de proefopstelling van de drijvende teeltvloer.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17