Explosie bloembak Bremstraat

In een betonnen bloembak aan de Bremstraat heeft zaterdag 25 augustus een explosie plaatsgevonden. Vermoedelijk is die veroorzaakt door zwaar vuurwerk.
De klap was zo hard dat er overal op straat stukken beton lagen. Door de rondvliegende brokstukken is een gat ontstaan in het woonkamerraam van een woning. Aarde uit de bloembak is op verschillende auto’s terechtgekomen.

Getuigen gezocht
De politie wil graag spreken met getuigen die meer kunnen vertellen over deze vernieling. Heeft u voor of na de explosie iets opvallends gezien op de Bremstraat, heeft u gezien dat de vernieling plaatsvond of heeft u andere informatie die kan helpen bij het vinden van de daders? Belt u dan met de politie in Alphen aan den Rijn via 0900-8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.