Opening STA-ART expositie “Docenten Parkexpressie”

Op vrijdagavond 31 augustus om 20.00 uur opent de directeur van Parkexpressie, Willem van de Broek de expositie “Docenten Parkexpressie”.  STA-ART biedt kunstminnend Alphen wederom een prachtige gevarieerde expositie aan waar tegelijkertijd de potentiële cursisten van Parkexpressie kunnen zien wat de docenten zelf maken. Op deze manier verstevigen Parkexpressie en STA-ART de culturele banden en verkennen we verdere samenwerkingen.

De opening zal opgeluisterd worden met dans en muziek van docenten en leerlingen van Parkexpressie.

De tentoonstelling is al te zien vanaf 22 augustus en de reacties zijn zeer positief. “Een zeer gevarieerde en mooi samengestelde tentoonstelling”, “Een goed overzicht wat er in Alphen aan den Rijn voor kunst gemaakt wordt en kan gemaakt worden”, “wat een kwaliteit” en “STA-ART en Parkexpressie geven een goed voorbeeld aan cultureel Alphen en laten zien dat samenwerking tot een mooi beeld kan leiden”. Versterking!” De expositie is te zien tot en met 15 september.

Deelnemende kunstenaars zijn: Marianne Binnenweg, Willem van den Broek, Colette Curfs, Joke van Drie, Toon Elsten, Els van Foeken, Will de Heij, Annemarie van Hooff, Gerard Huysman, Lein Kaland, Femke Kempkens, Trees Klijn, Monica Leuring, Margo Luken, Hanneke Naterop, Ymke Schenk-de Lange, Edith Snoek, Ton van Steenbergen, Eric Taal, Angenelle Thijssen, Hans van der Vlis, Eva IJsveld

Iedereen die kunst een warm en kleurrijk hart toedraagt is natuurlijk van harte welkom

De galerie is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Ook geopend op koopzondagen en tijdens evenementen.

Hooftstraat 33, (aan het Thorbeckeplein) 2406 GD Alphen aan den Rijn. www.sta-art.nl.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17