Parkeercontroleur mishandeld

Een parkeercontroleur van de gemeente Alphen aan den Rijn is dinsdag 21 augustus mishandeld op de Hooftstraat.

De buitengewoon opsporingsambtenaar sprak rond 16.00 uur de inzittende van een geparkeerde auto aan, omdat zijn parkeerkaartje al een half uur verlopen was. Toen de controleur aankondigde dat hij een naheffing zou uitschrijven, stapte de man uit. Hij gaf de parkeercontroleur twee kopstoten en sloeg de terminal uit zijn handen. Daarna stapte de man weer in zijn auto en reed weg. De controleur heeft een pijnlijke hand overgehouden aan de mishandeling.
Signalement dader: een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk van ongeveer 1.70 meter lang met kort, zwart haar. Hij heeft een breed postuur. Hij droeg bovenkleding met een lichte kleur. De man reed in een groene auto van het merk Kia.

Getuigen gezocht
De politie wil graag spreken met getuigen die de mishandeling hebben gezien. Hen wordt gevraagd te bellen met de politie in Alphen aan den Rijn via 0900-8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.