zomer is even aan de kant gezet

Het zomerweertje is weer voor een tijdje opzij gezet. Vanaf vrijdag gaan we weer in een westelijke stroming terecht komen, wat dan meteen de weg vrij maakt voor oceaandepressie, s. Zo komt dit weekend de eerste depressie naar ons toe en dat geeft bij os natuurlijk weer, veel wolken, regelmatig buien en een temperatuur die onder of net de 20 graden zal gaan halen. De neerslag kan in het weekend de 10 mm wel gaan halen, en zal de wind ook op zondag aardig door waaien.

Morgen is het wisselend bewolkt, we gaan de zon wel zien maar hij heeft er wel moeiten mee. In de loop van de dag neemt de buien kans toe. De maximum temperatuur zal tussen de 18 en 22 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind is eerst zwak en komt uit zuidoostelijke richting, later gaat hij toenemen en zal dan naar zuidwestelijke richting draaien.

Zaterdag is het een bewolkte dag, en komen er buien over ons heen waar bij een klap onweer bij kan zitten. De zon zullen we wel gaan zien maar zal ook veel achter de wolken blijven. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 19 en 23 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 11 graden.

Zondag een goed bewolkte dag, en komen er paar buien over ons heen waar bij een onweersbui bij kan zitten. De maximum temperatuur zal tussen de 18 en 22 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Maandag is het een bewolkte dag, waarbij we de zon zien maar ook wat buitjes. De maximum temperatuur zal tussen de 18 en 21 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 11 graden. De wind is matig en zal uit noordwestelijke richting gaan komen.

De dagen daarna blijft het licht wisselvallig weer, dus wisselend bewolkt weer lokaal komt er nog een bui naar beneden. De temperatuur zal wel elke dag een graadje warmer gaan worden.

M.V.G Ronald

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17