Burg. Visserpark krijgt grandeur terug

Vervanging van de riolering is aanleiding om het Burgemeester Visserpark en directe omgeving de grote opknapbeurt te geven die al langer op de planning stond. De verouderde riolering laat wachten op verbouwing van het voormalig pand van het Scala College niet langer toe.  De reconstructie start de maandag na de jaarmarkt en is naar verwachting op tijd klaar in maart volgend jaar voor de Twintig van Alphen. In de winterperiode is het monumentale groen in het park in rust en het minst kwetsbaar. Bruidsparen kunnen 22 oktober tot en met 11 november geen gebruik maken van de hoofdingang (het bordes) van het Oude Raadhuis. 
De symmetrische opzet van het historische park wordt straks door nieuwe beplanting meer benadrukt. Enkele bomen zijn in slechte toestand en worden vervangen door nieuwe bomen van hetzelfde soort. De materialen zoals bestrating, bankjes en fietsenrekken die verderop in het Stadshart gebruikt worden komen ook terug in het Burgemeester Visserpark, en delen van de Stevinstraat en de De Smethstraat. Het losloopgebied voor honden wordt verplaatst naar het Bospark.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.