Deze weekminder warm

Deze week blijft het nog redelijk zomer weer, alleen de temperatuur gaat elke dag lager worden en neemt de kans op een buitje toe. De wind gaat morgen al draaien waardoor het minder warm zal gaan, de dagen daarna wordt de kan zo een buitje groter en komen we rond de 20 graden uit.

Morgen is het wisselend bewolkt en kan er lokaal een buitje gaan vallen. De maximum temperatuur zal rond tussen de 24 en 17 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 16 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting gaan komen

Dinsdag is er meer bewolking maar de zon zien we ook vaak genoeg. De wind komt uit zuidelijke richting en zal matig van kracht zijn. De maximum temperatuur zal tussen de 22 en 26 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 14 graden.

Woensdag is het wisselend bewolkt en neemt in de loop van de dag de kans op een buitje toe. De maximum temperatuur zal tussen de 20 en 25 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 14 graden. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen.

Donderdag is er vrij veel bewolking maar de zon zullen we niet gaan missen, lokaal kan er een buitje naar beneden komen. De maximum temperatuur zal tussen de 19 en 23 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt dan rond de 12 graden. De wind is zwam tot matig en komt uit zuidwestelijke richting.

Vrijdag is er aardig wat bewolking in de lucht, maar de zon komt er wel tussen door. De maximum temperatuur zal tussen de 19 en 23 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 13 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

De dagen daarna komen we in een wisselvallig weer te zitten, dus veel wolken meer buien en de 2de dag van het weekend kan er veel wind komen.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.