Een warm weekend voor de deur

Aankomend weekend ziet er mooi uit, met redelijk mooie temperaturen. Door een groot lagedrukgebied boven de Atlantische oceaan, en een groot hogedrukgebied boven Europa word er aardig wat warme lucht naar ons toe geblazen. De temperaturen zullen tussen de 15 en 30 graden gaan zitten en lokaal kan het boven de 30 graden gaan worden. Er is vrij veel zon en de kans op een bui neemt alleen op zondag toe.

morgen is een dag met vrij veel bewolking in de lucht, tegen de middag gaat de zon er wel steeds vaker door heen komen. De maximum temperatuur zal rond de 23 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 14 graden. De wind eerst zwak en zal in de loop van de dag matig worden, en uit zuidelijke richting komen.

Zaterdag is het een zeer zonnige dag, al gaan er in de loop van de middag wat kleine wolkjes over drijven. De maximum temperatuur zal tussen de 24 en 27 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 14 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidelijke richting komen.

Zondag is het een mooie zonnige dag, in de avond gaan er wat wolken over drijven en kan er lokaal een bui vallen. De maximum temperatuur zal tussen de 25 en 28 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 16 graden. De wind is zwak tot matig en zal gaan draaien naar zuidwestelijke richting.

Maandag is er vrij veel zon, al gaan er in de middag wel steeds meer wolken over komen. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 24 en 17 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 15 graden.

Voor de dagen daarna ziet het er minder uit, het gaat frisser worden en krijgen we meer kans op buien. Zo als het er nu naar uit ziet gaan we weer in een westelijkt stroming terecht komen, wat temperaturen van rond de 18 graden gaat geven en veel meer buien.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.