een wisselvallig week

De laatste dagen van juli zullen weer wisselvallig zijn. Helemaal slecht wordt het ook weer niet maar de laatste dag zier er zeer buiig uit. De eerste dagen van augustus ligt de temperatuur dan wel rond de 24 graden maar ook dan zal het niet elke dag droog blijven.

Maandag is het in de ochtend goed bewolkt en komen er lokaal nog at buien voor, de middag ziet er droger uit en zien we de zon vaker. De maximum temperatuur zal rond de 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Dinsdag is het goed bewolkt en komen er verspreid over de dag buien naar beneden. De wind is matig tot vrij krachtig en zal uit zuidwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal rond de 19 graden zijn, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden.

Woensdag is het wisselend bewolkt en op een klein lokaal buitje na droog. De temperatuur gaat iets hoger worden en zal de maximum temperatuur zo rond de 22 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 11 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidelijke richting komen.

Donderdag is er vrij veel bewolking en komen en lokaal buien voor. De maximum temperatuur zal rond de 23 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 13 graden. De wind komt uit zuidelijke richting en zal matig van kracht zijn.

Vrijdag is er vrij veel bewolking en komt er lokaal nog een bui voor. De maximum temperatuur zal rond de 23 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 13 graden. Daarbij staat een matige wind die uit zuidwestelijke richting komt.

Het weekend ziet er ook weer wisselvallig uit, maar wel met temperaturen die rond de 23 graden zullen blijven.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.