Een wisselvallig weekend komt er aan

Dit weekend zal niet zo warm en zonnig zijn als de afgelopen week. Door de dat er een lagedrukgebied deze kant op komt krijgen wij een onstabiele lucht boven ons. Zoals het er nu uit ziet gaan we zaterdag aardig wat buien krijgen met kans op onweer, maar de zondag ziet er wel weer iets beter uit.

Morgen beginnen we de dag met veel zon, mar in de loop van de dag gaan er steeds meer wolken komen. Tegen en in de avond hebben we lokaal kans op een bui, waar bij onweer kan zitten. De maximum temperatuur zal rond de 14 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 14 graden. De wind is zwak van kracht en zal uit oostelijke richting komen, tijdens buien kunnen windstoten voorkomen.

Zaterdag is het goed bewolkt en gaan er in de loop van de dag buien lokaal buien ontstaan, waar bij de kans op onweer aanwezig is. De maximum temperatuur zal rond de 13 graden gaan worden, en de maximum temperatuur ligt rond de 15 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Zondag is het aardig bewolkt maar de zon gaan we wel zien, in de loop van de dag ontstaan weer lokaal buien. De maximum temperatuur zal rond de 12 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Maandag is het wisselend bewolkt en houden we de kans op een bui. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal rond de 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden.

De dagen daarna zullen licht wisselvallig gaan verlopen.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.