Vrouwen aangehouden na diefstal parfums

De politie heeft donderdagmiddag 19 juli twee vrouwen van 22 en 39 jaar uit Amsterdam aangehouden op verdenking van diefstal van parfums.
Omstreeks 15.30 uur werd gemeld dat twee vrouwen na een winkeldiefstal bij een Parfumerie aan de Van Mandersloostraat er vandoor waren gegaan in een auto. De auto zou weggereden zijn richting de Prins Bernhardlaan. Agenten hebben daar in de omgeving uitgekeken naar de bewuste auto en zagen deze rijden op de Eisenhowerlaan. Na een stopteken werden de twee inzittenden op de Ridderbuurt gecontroleerd. In de kofferbak werden 41 flesjes parfum en een geprepareerde tas aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17