Een mooier weekend is een aanzet tot zomers weer

Het zomers weer is in de buurt, en zal in het weekend een begin gaan maken voor droger en zonniger weer. ( hèhè eindelijk) In het weekend gaat er een stuk hogedrukgebied wat bij de Azoren ligt naar ons toe komen, dat gaat er voor zorgen dat depressie bij ons vandaan blijven. De eerste dag is het wisselend bewolkt en kan er lokaal nog een buitje gaan vallen, maar de 2de dag zal droog en goed zonnig verlopen.

Vrijdag wisselend bewolkt dus zon en wolken de kans op een buitje is klein maar niet uitgesloten. De wind is zwak tot matig en zal uit west tot noordwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal rond de 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden.

Zaterdag is er vrij veel bewolking boven ons en kan er lokaal een buitje vallen. De zon gaan we wel tussen de wolken door zien komen, en dat zal in de loop van de dag steeds meer worden. De maximum temperatuur zal rond de 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden. De wind is wel matig van kracht en zal uit noordelijke richting gaan komen.

Zondag is het vrij zonnig, ook al komen er wolken over ons heen drijven. De neerslag kansen zijn erg klein dus een mooie dag om het bos in te gaan. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting gaan komen. De maximum temperatuur zal rond de 14 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden.

Maandag een dag met heel wat zon, maar ook komen er wat wolken over ons heen. De maximum temperatuur zal rond de 14 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 11 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

De dagen daarna zien er zomers uit, met temperaturen die rond de 25 graden zullen zijn.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.