een minder leuk weekend

Dit weekend is ook wisselvallig weer, met op de eerste dag aardig veel wolken en daar komt regelmatig regen uit vallen. En daar kunnen best pittige stukken bij zitten, de tweede dag is het een stukje beter, we zien de zon een stuk vaker en zal het een stuk droger zijn.

Morgen is het bewolkt en regenachtig in de ochtend. in de loop van de middag gaan er wat meer en langere droge periodes komen, en komt de zon tussen de wolken door. In de avond komen er weer wat buien over ons heen. De maximum temperatuur zal rond de 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind is matig en komt uit zuidwestelijke richting.

Zaterdag is het zwaar bewolkt en komen er met regelmaat buien over ons heen, in de loop van de middag gaat het wat droger worden. De maximum temperatuur zal rond de 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden, en de minimum temperatuur zal rond de 11 graden liggen. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen.

Zondag is het wisselend bewolkt en komt er lokaal nog een buitje over. De maximum temperatuur zal rond de 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 11 graden. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen.

Maandag is er vrij veel bewolking en houden we kans op een klein lokaal buitje. De wind komt uit westelijke richting en zal matig van kracht zijn. De maximum temperatuur zal rond de 21 graden Zijn, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden.

De dagen daarna gaan we profiteren van het Azorenhoog, die een uitlopen van een hogedrukgebied hier heen stuurt, dus dat betekend warmer en iets droger weer.

M.V.G Ronald
www.weerstationtraaar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.