Brand Bergmolen – getuigen gezocht

Alphen aan den Rijn • De politie is op zoek naar drie jongens die op vrijdag 29 juni mogelijk getuigen waren van een brand die uitbrak aan de Bergmolen. De politie verzoekt deze jongens en andere getuigen zich te melden.

Die vrijdag 29 juni vatte een woning aan de Bergmolen vlam nadat er door onbekenden een coniferenhaag in brand was gestoken. Door getuigen is gezien dat er na het uitbreken van de brand meerdere jongens zijn gevlucht. Twee renden weg en een derde jongen ging er op een scoorter vandoor. Hiermee is niet gezegd dat deze jongens verantwoordelijk zijn voor de brand. Wel wil de politie met de jongens in contact komen, om na te gaan of zij iets gezien hebben. Ook andere getuigen die iets hebben gehoord of gezien, roept de politie op om contact op te nemen met de recherche in Alphen aan den Rijn via 0900-8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.