Oppatja lijstduwer bij PvdA

De Alphense wethouder Oppatja is een van de regionale lijstduwers voor de Tweede Kamerverkiezingen. Zij onderstreept daarmee haar steun voor de campagne van Diederik Samsom. Oppatja: ‘Als wethouder sociale zaken zie ik dagelijks dat economische groei cruciaal is om mensen aan het werk te helpen. De PvdA presenteert een alternatief om Nederland uit de recessie te halen en weer groei en banen te creëren. Aan dat verhaal geef ik graag mijn steun.’
Oppatja: ‘Het is tijd om een andere weg in te slaan, een weg van groei en optimisme. Dat kan niet door alleen maar te bezuinigen, maar juist door te investeren in bedrijvigheid en het beste onderwijs voor onze kinderen.’ Daarom is Oppatja blij dat bij de PvdA de forensentax en de hogere btw op boodschappen worden geschrapt. ‘Dat heeft direct zijn weerslag op de mensen in onze gemeente.’
Oppatja is een van de regionale lijstduwers in de kieskring Leiden e.o Het PvdA-partijbestuur heeft besloten om per kieskring de laatste vijf plaatsen van de kandidatenlijst te reserveren voor regionaal herkenbare kandidaten die voor de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer willen fungeren als lijstduwer. Alphen aan den Rijn valt onder de kieskring Leiden e.o. Wethouder Hélène Oppatja is een van de regionale lijstduwers die is voorgedragen door het gewest Zuid-Holland. De kandidaatstellingscommissie en het partijbestuur hebben deze voordracht overgenomen. Op 30 juni stellen de leden van de PvdA de kandidatenlijst tijdens het verkiezingscongres vast.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17