Het weekend wolken, zon en buien

Het weekend ziet er niet echt zomers uit, in het weekend trekt er een depressie richting  Schotland en daar door zal er zaterdag een stevig wind gaan staan en door een uitloper van het hogedrukgebied bij de Azoren zullen de buien mee vallen. Zondag wordt het lagedrukgebied groter en wordt de lucht onstabiel en krijgen we grotere kans op buien, de temperatuur zal ook niet echt hoog gaan worden.

Morgen is het wisselend bewolkt en hebben we kans op een paar buien. De maximum temperatuur zal rond de 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Zaterdag is er vrij veel bewolking en heeft de zon moeiten om er tussen door te komen, in de middag neemt de buien kans wel iets toe. De maximum temperatuur zal rond de 18 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 9 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Zondag is het goed bewolkt en zal het niet droog blijven, er komen verspreid over de dag diverse buien over. De maximum temperatuur zal rond de 18 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden. Er staat een matige wind die uit zuidelijke richting komt.

Maandag is het een bewolkte dag en komen er buitjes over met lichte regen of motregen. De wind is matig en komt uit westelijke richting. De maximum temperatuur zal rond de 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 11 graden.

Na het weekend blijft het wisselvallige weer bij ons het weer bepalen, na de helft van de week gaat er een hogedrukgebied ontstaan en die kan wel eens voor vasten en mooier weer gaan zorgen.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17