wisselvallig weer

Deze week blijven storingen ons land lastigvallen. Al zullen niet alle dagen slecht gaan worden, zo zal er een dag zijn dat er vrij veel zon is. Maar ook zijn er dagen dat de wind weer stevig zal zijn en er in de ochtend aardig wat regen kan gaan vallen. De temperatuur zal wel rond de 20 graden blijven hangen maar ook is de vochtigheid in de lucht vrij hoog.

Morgen is het in de ochtend goed bewolkt en komen er regelmatig buien over ons heen, de middag ziet er iets vrolijker uit al komen er nog wel wat lokaal regen naar beneden. De maximum temperatuur zal rond de 18 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Dinsdag is het licht bewolkt en kan er lokaal een spetter gaan vallen. De zon zien we wel vaak tussen de wolken door komen. De maximum temperatuur zal rond de 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 9 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidelijke richting komen.

Woensdag is het goed bewolkt en komen er in de ochtend aardig wat buien over, in de middag zal het wat droger gaan worden. De wind is matig en zal uit noordoostelijke richting gaan komen. De maximum temperatuur zal rond de 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur zal rond de 11 graden zijn.
 
Donderdag is er vrij veel bewolking en komen er regelmatig buitjes over ons heen, de maximum temperatuur zal rond de 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 11 graden.Er staat een stevige wind die uit oostelijke richting komt.

Vrijdag is er vrij veel bewolking en komt er lokaal wat regen naar beneden. De maximum temperatuur zal rond de 21 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Het weekend ziet er ook zeer wisselvallig uit met temperaturen die rond de 20 graden zullen zijn.

M.V.G Ronald

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.