Het weekend iets warmer, maar wel met buien

Het weekend ziet er voor de temperaturen normaal uit, zo tussen de 18 en 22 graden. Door dat er boven Engeland een lagedrukgebied gaat hangen, met de daarbij horende depressie zal het niet droog gaan blijven. Op alle twee de dagen houden we een aardige buien kans waar bij een klap onweer ook tussen kan zitten, en op de eerste dag hebben we een stevige wind.

Morgen is het zwaar bewolkt, met in de ochtend nog aardig wat buien. de middag ziet er iets droger uit. De maximum temperatuur zal rond de 17 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit zuidelijke richting.

Zaterdag is het wisselend bewolkt en hebben we in de middag de meeste buien kans, de zon gaat nog wel tussen de wolken door komen. De maximum temperatuur zal rond de 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en zal uit zuidwestelijke richting aan komen.

Zondag is er vrij veel bewolking, maar de zon laat zich nog wel zien. De buien kans is blijft aanwezig. De wind is matig en zal uit zuidelijke richting komen. De maximum temperatuur zal rond de 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden.

Maandag is er vrij veel bewolking en komen er buien over ons heen. De maximum temperatuur zal rond de 21 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

De dagen daarna ligt er een hogedrukgebied op de loer, die voor droger en warmer weer gaat zorgen. Maar echt zomer weer is nog niet goed zichtbaar.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.