Fietser gewond bij aanrijding

foto

Bij een aanrijding op de fietsersoversteekplaats aan de Bruins Slotsingel ter hoogte van de Wederikstraat/Lupinesingel rond 10 over 1 deze middag is een fietser gewond geraakt. Politie en ambulance zijn ter plekke gekomen voor hulpverlening. Hoe het met het slachtoffer gaat is op dit moment nog niet bekend.

De betreffende fietsoversteekplaats wordt op dit moment veel drukker gebruikt in verband met de gedeeltelijke afsluiting van de fietsersoversteekplaats bij de stoplichten op het kruispunt Bruins Slotsingel – Kennedylaan. Tegelijkertijd is de verkeerssituatie daar onoverzichtelijk vanwege de hoge begroeiing.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17