scrappen met Bep.

De afgelopen jaren zijn wij, op zoek naar geborgenheid tijdens de recessie, ons geluk wat dichter bij huis gaan zoeken. Knutselen is weer helemaal hot en trendy, zo zagen wij het Zweedse duo Arno en Carlos de wereld veroveren met breien maar hier in onze eigen achtertuin hebben wij Bep. Bep is een jeugdige vijftiger, met een sprankelende en stralende persoonlijkheid, en een expert op het gebied van scrappen. Scrappen is een prachtige manier om van uw foto album uw eigen kunstwerk te maken.De materialen zijn te koop bij Pippo’s, voormalig Hobby World Hazerswoude Rijndijk op Rijneke Boulevard, en met de hulp van store manager Bep wordt het album een echt kunststuk. Elke donderdag avond geeft Bep workshops in haar winkel, iedereen kan aanschuiven en daar wordt gretig gebruik van gemaakt, jong en oud, iedereen voelt zich op haar of zijn (ook mannen, al zijn er meer vrouwen) gemak onder de hoede van Bep. Bep geeft aanwijzingen, is complimenteus kortom de ideale coach voor een ieder die haar weg wil vinden op het gebied van scrappen. Het is meer dan de moeite waard om zelf een kijkje te nemen, maar je bent gewaarschuwd scrappen in deze gezellig omgeving werkt verslavend.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.