Jostiband geeft benefietconcert op 28 september 2012

Na het succes van vorig jaar, zal de Jostiband ook dit jaar weer een aantal concerten geven in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Een van die concerten, op vrijdag 28 september, is een benefietconcert. Ladies’ Circle 53 Het Groene Hart heeft het op zich genomen om dit concert te organiseren.

Het wordt het allereerste benefietconcert van de Jostiband: een unieke mijlpaal in de geschiedenis van dit kleurrijke orkest. Alle orkestleden vinden het geweldig dat zij iets kunnen doen voor anderen met een verstandelijke beperking. Voor de mensen die doorgaans niet, zoals zij, in de schijnwerpers staan.

De goede doelen zijn bepaald

In gezamenlijk overleg is een aantal bestemmingen geselecteerd waar de opbrengst van het concert naartoe zal gaan. De bestemmingen binnen Ipse de Bruggen locatie Zwammerdam, waartoe ook de Jostiband behoort, zijn: een digibord voor ArbeidsVaardigheidsTraining, de inrichting van een snoezelruimte en een rolstoelfiets. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar de opleiding voor de trainers van G-Hockey bij Hockey Club Alphen aan den Rijn.

Op zoek naar sponsoren

Ladies’ Circle 53 Het Groene Hart is begonnen met het werven van sponsoren. Inmiddels is de hoofdsponsor van het benefietconcert bekend: Schouten Olie B.V. uit Alphen aan den Rijn.

Alle andere bedrijven uit Alphen aan den Rijn en omgeving, maar ook daarbuiten, kunnen hun naam ook verbinden aan dit benefietconcert. Iedere bijdrage, groot of klein, helpt om mensen met een verstandelijke beperking een prettiger leven te laten leiden.

In ruil hiervoor krijgen deze bedrijven, afhankelijk van het sponsorpakket, exposure voor en tijdens het concert, in de flyer, op een schermpresentatie en in PR-uitingen. Natuurlijk zullen zij ook worden uitgenodigd om het concert bij te wonen.

Het concert

Dit benefietconcert wordt gegeven door de Jostiband in samenwerking met Gregor Bak en Helemaal Top! en vindt plaats op 28 september 2012 om 20.00 uur. De locatie is Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.