Zondagochtend Klassiek aan de Zegerplas

Klassiek-concert-flyer-2012#02Uw zondagochtend lekker rustig beginnen, genietend van een warm ochtend zonnetje, kopje koffie en een mooi concert aan het water? Op zondag 3 juni kan dit vanaf 11.00 uur op het grote podium van het Zomerspektakel aan de Zegerplas. Er vindt dan een concert plaats van een strijkorkest met vioolsoliste Sjaan Oomen.

De zondag van het Zomerspektakel start om 11.00 uur met een licht klassiek concert. Op het programma staat afwisselende Franse muziek. Het strijkorkest brengt werken van onder andere Gounod, Saint Saens en Fauré en twee solowerken voor viool. Echt muziek om uw vrije zondag easy mee te beginnen. Dit concert is om circa 12.00 uur afgelopen en wordt vervolgd door een lazy jazz middag aan de plas. Kortom als het weer mee werkt beleeft u een heerlijke relaxte zondag aan de plas.

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door de Muziekfabriek in samenwerking met het Zomerspektakel.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17