koeler weer opkomst

Deze week komt er weer een weersverandering, naar koeler weer. De eerste dagen hebben we dankzij een uitloper van een hogedrukgebied boven Groenland een koelere wind die over ons heen komt. De andere helft van de liggen we onder invloed van een hogedrukgebied tussen IJsland en de Britse Eilanden en een lagedrukgebied boven Scandinavië, dan krijgen we een frissere temperatuur en meer wolken en meer kans op buien.

Maandag is het zonnig al gaan er wel wolken over trekken. De maximum temperatuur zal rond de 23 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 11 graden. De wind is zwak en komt uit noordwestelijke richting.

Dinsdag zijn er wolken in de lucht maar de zon heeft genoeg ruimte om er door heen te komen. De wind is matig en komt uit noordelijke richting. De maximum temperatuur zal rond de 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 8 graden.

Woensdag is het licht bewolkten kan er lokaal een spetter vallen. De maximum temperatuur zal rond de 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 7 graden. De wind is matig van kracht en zal uit noordelijke richting komen.

Donderdag is er een hoop bewolking en komen er lokaal wat buitjes naar beneden, De wind komt uit noordwestelijke richting en zal matig van kracht zijn. De maximum temperatuur zal rond de 17 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 7 graden.

Vrijdag is het goed bewolkt en hebben we af en toe lokaal wat regen. De maximum temperatuur zal rond de 15 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden. De wind is matig en komt uit noordwestelijke richting.

Het weekend ziet er ook wisselvallig uit, met veel wolken en lokaal wat buien, de temperatuur zal ook rond de 15 graden gaan worden.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.