beter weer in aankomst

Beter weer in aantocht, voor het betere weer moeten we nog wel een paar dagen wachten. De eerste dagen zullen nog goed wisselvallig zijn, maar na woensdag ziet het er leuker uit. Door dat er deze week een groot hogedrukgebied boven noord Europa gaat ontstaan, komt er droge lucht naar ons toe, waar wel de kans op is dat de wind net uit een andere hoek gaat komen zodat de temperaturen rond de 20 graden blijven steken. Maar we krijgen meer zon en droge dagen.

Morgen is her wisselend bewolkt, met in de ochtend nog wat regen. Maar in de loop van de ochtend wordt het droog en zien we de zon wat vaker, In de middag gaan er wel weer buien ontstaan waar bij lokaal onweer bij kan zitten. De maximum temperatuur zal tussen de 18 en 22 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 8 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit noordoostelijke richting.

Dinsdag is het goed bewolkt in de ochtend komen er wat lichte buitjes over ons heen. In de middag groeien de dikke wolken weer uit tot een bui waarbij onweer mogelijk. De maximum temperatuur zal tussen de 18 en 22 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 9 graden. De wind komt uit noordelijke richting en zal matig van kracht zijn.

Woensdag is het wisselend bewolkt en is de ochtend zo goed als droog, in de middag gaan we wel weer kans maken op een enkele lokale bui waar wat onweer bij  kan zitten. De wind is matig van kracht en zal uit noordelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 19 en 23 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden.

Donderdag is het vrij zonnig en is de kans op een buitje vrij klein. De maximum temperatuur zal tussen de 17 en 21 graden gaan worden, en de minimum temperatuur zal rond de 8 graden liggen. De wind is matig van kracht en zal uit oostelijke richting komen.

Vrijdag is een zonnige dag al komen er nog wel wat wolkjes over drijven. De wind komt uit oostelijke richting en zal matig van kracht worden. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 8 graden.

Het weekend ziet er zonnig uit, maar zo als altijd komt zomers weer ook met meer kans op een bui waarbij onweer kan zitten.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17